Kebijakan Privasi

Gréja Jagad Sakabehane (WKG Switzerland) nglindhungi data pribadi sampeyan kanthi serius. Kita ngatasi data pribadi kanthi rahasia lan sesuai karo peraturan perlindungan data sing sah lan deklarasi perlindungan data iki. Kanthi nggunakake situs web, sampeyan setuju kanggo nglumpukake, ngolah lan nggunakake data kaya sing dijelasake ing ngisor iki. Situs web kita dioperasikake ing pusat data Swiss.

Situs web biasane bisa digunakake tanpa nyedhiyakake data pribadi. Pengecualian minangka area lan layanan sing mbutuhake data pribadi (ut. pesenan). Informasi pribadi kasebut mung bakal digunakake lan disimpen kanggo tujuan sing ditemtokake dening operator utawa minangka asil saka konten situs web lan ora bakal dikirim menyang pihak katelu tanpa idin sampeyan.

Kita nyatakake manawa transmisi data ing Internet (mis. nalika komunikasi nganggo email) bisa uga duwe kesenjangan keamanan. Sampeyan ora bisa nglindhungi data saka akses pihak katelu.

Cookies

Situs web iki nggunakake cookie sing diarani. Iki bisa nggawe penawaran kita luwih gampang pangguna, luwih efektif lan luwih aman. Cookie minangka file teks cilik sing disimpen ing komputer lan disimpen dening browser sampeyan.

Umume cookie sing digunakake sah sajrone pirang-pirang taun lan tetep disimpen ing piranti nganti sampeyan mbusak. Cookie iki ngidini kita, umpamane, ngerteni setelan sing wis digawe lan saengga bisa nambah karahayon pangguna.

Sampeyan bisa ngeset browser supaya sampeyan ngerti babagan setelan cookie lan mung ngidini cookie ing kasus individu, ora nrima cookie kanggo kasus tartamtu utawa umume, lan aktifake mbusak otomatis cookie nalika browser ditutup. Yen cookie diaktifake, fungsi situs web iki bisa uga diwatesi.

File log server

Panyedhiya situs web iki kanthi otomatis nglumpukake lan nyimpen informasi ing file log server, sing dikirim browser sampeyan kanthi otomatis. Iki yaiku:

  • alamat IP
  • Tanggal / wektu
  • disebut kaca
  • Kode status
  • Agen Panganggo
  • Referrer

 

Data iki otomatis dihapus saka server web sawise siji minggu. Kita duwe hak mriksa data iki sacara retrospektif yen kita ngerti indikasi khusus babagan panggunaan ilegal.

Matomo (Range analisis)

Data ing ngisor iki diklumpukake lan disimpen ing kerangka Matomo:

  • alamat IP saka komputer njaluk (anonim sadurunge nyimpen)
  • Tanggal lan wektu akses
  • situs web saka ngendi akses kasebut digawe (URL referrer)
  • jeneng lan URL file sing dijupuk
  • browser digunakake (Ketik, versi lan basa),
  • sistem operasi komputer
  • Negara asal
  • Jumlah kunjungan

 

Matomo nggunakake cookie sing disimpen ing komputer pangguna lan bisa nganalisis panggunaan penawaran online kita dening pangguna. Propil pangguna pangguna jeneng bisa digawe saka data sing wis diproses. Kue duwe wektu setaun seminggu. Informasi sing digawe saka cookie babagan panggunaan situs web iki mung disimpen ing server lan ora dikirim menyang pihak katelu.

Pangguna bisa menehi bantahan menyang koleksi data anonim dening program Matomo sawayah-wayah kanthi efek mbesuk.

Fonts Web Google

Situs iki migunakake font web sing disebut, diwenehake dening Google, kanggo representasi seragam saka fonts. Nalika sampeyan ngundang kaca, browser sampeyan mbukak font web sing dibutuhake menyang cache browser kanggo nampilake teks lan font kanthi bener.

Kanggo nindakake iki, browser sing digunakake sampeyan kudu nyambung menyang server Google. Akibaté, Google sinau situs web kita wis diakses liwat alamat IP panjenengan. Panggunaan Google Web Fonts sajrone kapentingan saka presentation online sing konsisten lan atraktif. Iki minangka kapentingan sing sah ing makna Art. 6 para 1 lit. f DSGVO.

Yen browser Panjenengan ora ndhukung font web, font standar bakal digunakake dening komputer.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Google Web Fonts, waca https://developers.google.com/fonts/faq lan ing kawicaksanan Google: https://www.google.com/policies/privacy

enkripsi SSL

Situs iki nggunakake enkripsi SSL kanggo alasan keamanan lan nglindhungi transmisi konten rahasia, kayata pitakon sing dikirim menyang kita minangka operator situs. Sampeyan bisa ngerteni sambungan sing ndhelik kanthi kasunyatan yen baris alamat browser diganti saka «http: //» dadi «https: //» lan simbol kunci ing garis browser sampeyan. Yen enkripsi SSL diuripake, data sing dikirim menyang kita ora bisa diwaca pihak katelu.

Nggunakake situs web panelusuran

Situs kita nggunakake «fungsi telusuran situs web Google». Penyedhiya kasebut yaiku Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Istilah sing digoleki dikirim menyang database liwat bentuk supaya asil sing bisa diasilake. Nanging, ora ana statistik telusuran ing kaca kasebut (sing nggoleki apa kapan).

plugin browser

Sampeyan bisa nyegah panyimpenan cookie kanthi nyetel piranti lunak browser sampeyan. Nanging, kita pengin nyatakake yen ing kasus iki sampeyan bisa uga ora bisa nggunakake kabeh fungsi situs web iki kanthi lengkap. Kajaba iku, sampeyan bisa ngumpulake data sing digawe saka cookie lan ana gandhengane karo panggunaan situs web (kalebu alamat IP sampeyan) menyang Google lan pangolahan data iki kanthi Google kanthi ndownload lan nginstal plug-in browser sing kasedhiya ing ngisor iki:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Integrasi layanan lan konten saka pihak katelu

Kita nggunakake tawaran online adhedhasar kapentingan sing sah (ie minat karo analisis, optimisasi lan operasi ekonomi tawaran online kanthi arti Art. 6 Para. 1 lit. DSGVO) konten utawa layanan saka panyedhiya pihak katelu kanggo nggabungake konten lan layanan, kayata video utawa fon (saiki diarani "konten"). Iki mesthi dipratelakake manawa panyedhiya konten pihak katelu ndeleng alamat IP pangguna, amarga tanpa alamat IP dheweke ora bisa ngirim konten menyang browser kasebut. Alamat IP pramila kudu nampilake konten iki. Kita usaha mung nggunakake konten sing panyedhiya mung nganggo alamat IP kanggo ngirim konten. Penyedhiya pihak katelu uga bisa nggunakake tag piksel sing diarani (grafis sing ora katon, uga dikenal minangka "beacon web") kanggo tujuan statistik utawa pemasaran. "Tag piksel" bisa digunakake kanggo ngevaluasi informasi kayata lalu lintas pengunjung ing kaca situs web iki. Informasi samaran kasebut uga bisa disimpen ing cookie ing piranti pangguna lan ngemot, ing antarane liyane, informasi teknis babagan browser lan sistem operasi, ngrujuk situs web, wektu kunjungan lan informasi liyane babagan panggunaan tawaran online, uga gegandhengan karo informasi saka sumber liyane.

Langkah-langkah keamanan

Kita njupuk langkah-langkah teknis sing sesuai miturut Art. 32 GDPR, kanthi nggatekake kahanan seni, biaya implementasine lan jinis, skop, kahanan lan tujuan pangolahan uga beda kemungkinan lan keruwetan risiko kanggo hak lan kabebasan saka wong alami. lan langkah-langkah organisasi kanggo njamin tingkat perlindungan sing cocog karo resiko; Cara kasebut kalebu, njamin rahasia, integritas lan kasedhiyan data kanthi ngontrol akses fisik menyang data, uga akses, input, transfer, njamin kasedhiyan lan pemisahan kasebut. Salajengipun, kita wis nyiyapake prosedur sing njamin panggunaan hak-hak subyek data, mbusak data lan reaksi marang ancaman data. Salajengipun, kita njupuk pangayoman data pribadi nalika ngembangake utawa milih piranti lunak, piranti lunak lan proses, sesuai karo prinsip perlindungan data liwat desain teknologi lan setelan standar sing ramah proteksi data. (Art. 25 GDPR).

Owahan kanggo kebijakan privasi

Kita duwe hak kanggo ngganti Kebijakan Privasi iki saka wektu ke wektu kanggo netepi persyaratan legal saiki utawa kanggo nglakokaké owah-owahan ing layanan kita ing Kebijakan Privasi, kayata: Contone, nalika ngenalke layanan anyar. Kunjungan anyar bakal tundhuk marang kabijakan privasi anyar.

Weitere Informationen

Sing dipercaya kuwi penting kanggo kita. Mulane, kita arep menehi jawaban sampeyan kapan wae. Yen sampeyan duwe pitakonan sing Kebijakan Privasi iki ora bisa njawab utawa yen sampeyan seneng informasi luwih jero, hubungi kami ing sembarang wektu.

Sumber: Bagean deklarasi pangayoman data iki asale e-recht24.de  


Church of God Worldwide Association (Swiss)
8000 Zurich

 

E-Mail:     info@wkg-ch.org
Internet:  www.wkg-ch.org