Punika ingkang kula tresnani babagan Yesus

486 aku tresna jesus Nalika ditakoni ngapa aku tresna marang Yesus, wangsulan sing bener saka biblike yaiku: "Aku tresna marang Yesus amarga dheweke luwih tresna marang aku lan amarga dheweke gelem menehi kabeh kanggo aku (1 Yokanan 4,19). Pramila kula tresna marang Gusti Yesus minangka sakabehe, ora mung bagean utawa aspek dheweke. Aku uga tresna bojoku ora mung amarga eseman, irung utawa sabar.

Yen sampeyan tresna marang wong, sampeyan bakal kanthi cepet nduwe dhaptar ing tangan, sing ndadekake dheweke khusus. Aku tresna marang Gusti Yesus amarga aku ora ana ing kono tanpa dheweke. Aku tresna marang Yesus amarga dheweke ora ninggalaken aku. Aku tresna marang Yesus amarga, amarga. , ,

Nanging pitakonan bisa uga apa ora ana bab sing khusus banget babagan Gusti Yesus sing artine saya akeh nalika mikir babagan dheweke kanthi katresnan !? Lan pancen - ana siji: "Aku tresna marang Yesus luwih saka apa-apa amarga pangapura dheweke tegese aku ora maneh kudu ngambarake gambar sing apik kanggo awake dhewe marang wong liya, nanging bisa mbukak kelemahane, kesalahan, malah dosa".

Kanggo ndherek Gusti Yesus, luwih penting, prakara praktis kanggo aku. Iki ngendi pangapuraning dosa-dosane sing disebabake dening Gusti Yesus. Aku pancen gedhe ora bisa mbuktekake sapa wae sing aku sampurna lan sampurna. Urip palsu iki nggawe aku rusak. Tinkering langgeng ing tutupku lan maneuvers tutupan tetep biaya lan syaraf lan biasane ora bisa rampung ing pungkasan.

Yesus seda wonten ing salib amargi dosa lan kesalahan kula. Yen kesalahane wis dijupuk, mesthine kudu luwih gampang aku ngakoni sapa sing bener.

Aku ora ngerti apa-apa bab minangka lisensi saka Gusti Yesus kanggo nggawe kesalahan ekstra utawa kanggo langkah ing gas ing syarat-syarat dosa. Pangapunten ora mung ngresiki wektu kepungkur. Iku uga menehi daya kanggo bener ngganti soko. Kekuwatan iki ora mung diterangake ing Kitab Suci minangka asil pangapuran, nanging uga ngilangi aku. Oalah, cukup kanggo ngganti aku. Penting kanggo sesambetan karo Gusti Yesus yaiku imanku diwiwiti karo kritikku. Ing Kitab Suci, iman diwiwiti kanthi nyadari kekurangan lan kelemahan dhewe. Iku ora mung ngritik wong kafir lan donya ala, nanging uga wong-wong percaya. Saklawasé buku Prajanjian Lawas diterbitake kanggo kahanan sing ora adil ing antarane wong-wong Israel. Buku-buku ing Prajanjian Anyar nyingkirake kahanan sing ala ing komunitas Kristen.

Yesus mbebasake dheweke kanggo kritik. Dheweke bisa nyelehake topeng lan dadi. Apa relief!

dening Thomas Schirrmacher


pdfPunika ingkang kula tresnani babagan Yesus