Majalah "Fokus Yesus"

  03 focus jesus 2021 02

APRIL - JUNE 2021 - ISSUE 2

 

Tembung sing migunani - Toni Püntener

Putraning Manungsa sing luhur - Barry Robinson

Rong pesta - Roy Lawrence

Kuburan sing kosong: apa sing kasedhiya kanggo sampeyan? - Joseph Tkach

Pangadilan Terakhir - Paul Kroll

Ketemu karo Yesus - Ian Woodley

Dihapus ing salawas-lawase - Joseph Tkach

Gusti Yesus rawuh kanggo kabeh wong - Greg Williams

Sejatine dheweke Putraning Allah - Peter Mill

03 focus jesus 2021 01

JANUARI - MARCH 2021 - ISSUE 1

 

Gusti Allah nunggil karo kita - Toni Püntener

Lampu nyata - Mike Feazell

Natal ing Ngarep - Tammy Tkach

Resolusi Taun Anyar paling apik - Takalani Musekwa

Dina Valentine - dina sing disenengi - Tim Maguire

Lilin ulang tahun - Joseph Tkach

Crita Mefi-Boschet - Lance Witt

«Il Divino» The Divine - Eddie Marsh

Kendhi pecah

03 focus jesus 2020 04

OKTOBER - DESEMBER 2020 - MASALAH 4

 

Wit anggur lan cabang - Toni Püntener

Anggur manten - Joseph Tkach

Manungsa duwe pilihan - Eddie Marsh

Apa Gusti Allah isih nresnani kita? - Tammy Tkach

Mesthi slamet (Rum 8,18: 39) - Michael Morrison

Dadi buta iman - Takalani Musekwa

Papan Ngarsane Gusti Allah - Greg Williams

Gusti Allah Immanuel karo kita - Toni Püntener

DNA saka Penciptaan Anyar - Hilary Buck

03 focus jesus 2020 03

JULAI - SEPTEMBER 2020 - MASALAH 3

 

Nduwe urip langgeng - Toni Püntener

Yesus punika roti gesang - Sheila Graham

Yesus wungu, dheweke isih urip! - Pablo Nauer

Apa sih-rahmat nrima dosa? - Joseph Tkach

Bandhingake, ngevaluasi lan ngadili - Greg Williams

Potong kembang sing garing - Keith Hartrick

Ing titik cendhak -Susan Reed

Telpon - Wangsulan - Tammy Tkach

Misahake gandum saka kukul - Hilary Buck

03 focus jesus 2020 02

APRIL - JUNE 2020 - ISSUE 2


Langkah iman - Toni Püntener

Kristus wis wungu - Barry Robinson

Aku bojone Pilatus - Joyce Catherwood

Pengarep-arep mati pungkasan - James Henderson

Saka ulat nganti kupu - Christine Joosten

Gambar kabeh Yesus - Natu Moti

Boarding Pass kanggo Kratoning Allah - James Henderson

Titah anyar - Hilary Buck

A ati anyar - Joseph Tkach

Roh Bebener - Joseph Tkach

Urip sing Tebus - Joseph Tkach

Prajanjian Pangapunten - James Henderson

03 focus jesus 2020 01

JANUARI - MARCH 2020 - ISSUE 1  


Cahya semlorot - Toni Püntener

Cahaya Sang Kristus ing Jagad - Joseph Tkach

Kasedhiya Gusti Allah kanggo Kamanungsan - Eddie Marsh

Crita kelairan sing paling gedhe - Tammy Tkach

Dadi berkah kanggo wong liya - Barbara Dahlgren

Ayo kula! - Greg Williams

Turah mbrawah saka Gusti Allah - Cliff Neill

Tandha saka jaman - Joseph Tkach

Anak sing angel - Irene Wilson

Beban abot saka dosa - Brad Campbell

Pungkasan Pungkasan Yesus - John McLean

Warta palsu? - Joseph Tkach

03 focus jesus 2019 03

OKTOBER - DESEMBER 2019 - MASALAH 4


Ngaso ing Gusti Yesus - Toni Püntener

Dina Trumpet - Joseph Tkach

Urip sing wis diisi - Gary Moore

Milih sing luwih apik - Greg Williams

Ibadah sejati - Joseph Tkach

Pengalaman kebebasan nyata - Devaraj Ramoo

Pengadilan Pungkasan - Clifford Marsh

Kanggo ngrampungake hukum - Joseph Tkach

Hubungan sing rusak   - Michael Morrison

Sing paling apik kanggo hadiah - Takalani Musekwa

03 focus jesus 2019 03

JULY - SEPTEMBER 2019 - ISSUE 3


Hubungan apik - Toni Püntener

Komunitas karo Gusti Allah - Yusuf Tkach

Gereja sejati - Hannes Zaugg

Yesus ngerti sampeyan persis - Tammy Tkach

Sumber Living Water - Owen Visagie

Grace, guru paling apik - Takalani Musekwa

Langkah gedhe kanggo kamanungsan - Irene Wilson

The Seduction of Wealth - Joseph Tkach

Basa awak - Barry Robinson

Dadi karo Gusti Yesus - Cathy Deddo

03 focus jesus 2019 02

APRIL - JUNI 2019 - MASALAH 2

 

Urip anyar - Toni Püntener

Lazarus metu! - Joseph Tkach

Sapa Barabas? - Eddie Marsh

Iman - Ndelok sing Kahuripan - Yusuf Tkach

Yesus Lives! - Gordon Green

Wedi pangadilan pungkasan? - Joseph Tkach

Ing panggonan sing tepat ing wektu sing tepat - Tammy Tkach

Manggon ing katresnané Gusti Allah - Barbara Dahlgren

Yesus, prajanjian sing cocog - Yusuf Tkach

Pentakosta - Natu Moti

Roh Suci manggon ana ing kowe! - Paul Kroll

 

03 focus jesus 2019 01

JANUARI - MARCH 2019 - ISSUE 1


Perjalanan sabanjure - Toni Püntener

Gusti Allah nunggil karo kita - Takalani Musekwa

Nalika wektu teka - Tammy Tkach

Yesus: Janji - Yusuf Tkach

Endi sampeyan? - Eddie Mars

Apa sampeyan mikir babagan tembung Allah? - Joseph Tkach

The Blue Gem Earth - Cliff Neill

Rejection - Barbara Dahlgren

Yesus: Kratoning Allah - Toni Püntener

Justifikasi - Tammy Tkach

Kristus manggon ing kowé! - Pablo Nauer

Universe - Joseph Tkach

03 focus jesus 2018 03

OKTOBER - DECEMBER 2018 - ISSUE 3


Tanda Masa - Toni Püntener

Padhangake cahya Kristus - Eddie Marsh

Ana isih akeh sing ditulis - James Henderson

Pengarep kanggo Buta - Cliff Neill

Apa sampeyan mikir babagan non-mukmin? - Joseph Tkach

Sampeyan pisanan! - James Henderson

Hadiah bagus - Eben D. Jacobs

Punika ingkang kula tresnani babagan Yesus - Thomas Schirrmacher

Dheweke tresna karo aku - Tammy Tkach

Aku dadi pecandu - Takalani Musekwa

03 focus jesus 2018 02

JULY - SEPTEMBER 2018 - ISSUE 2


Gandum gandum - Toni Püntener

Yesus minangka First Fruit - Michael Morrison

Kaslametan iku bisnis Gusti Allah - Michael Morrison

Pond utawa kali - Tammy Tkach

Gusti Yesus Kawicaksanan ing Person - Gordon Green

Anchor kanggo urip - Joseph Tkach

Tekané Gusti - Norma L. Shoaf

Urip ing kelimpahan - Barbara Dahlgren

Ngaso ing Gusti Yesus - Pablo Nauer

03 focus jesus 2018 01

APRIL - JUNE 2018 - ISSUE 1

 

Fokus ing Yesus - Toni Püntener

Punika saestu punika Vollbracht - Joseph Tkach

Rum 10,1: 15: Warta Apik Kanggo Kabeh - Jonathan Stepp

A pawulangan saka dhaharan - Tammy Tkach

Kristus punika wit anggur, kita punika wit anggur - Yusuf Tkach

Pisanan kudu dadi pungkasan! - Hilary Jacobs

Roh Suci ndadekake iku - Philipper Gale

Tentrem ing Dina Ibu - Joseph Tkach

Alien Pendhudhuk - Cliff Neill