Pengadilan Terakhir

562 sajian paling anyar Apa sampeyan bakal bisa ngadeg ing ngarsane Gusti Allah ing Dina Pengadilan? Iki minangka paukuman kabeh sing urip lan mati lan ana gandhengane karo patangen. Sawetara Kristen ora wedi ing acara iki. Ana alesan kenapa kita kudu wedi amarga kita kabeh dosa: "Dheweke kabeh wong dosa, lan ora duwe kamulyan sing dikira sadurunge Gusti Allah." (Roma 3,23).

Sepira sampeyan nglakoni dosa? Kadhangkala? Saben dina? Manungsa dosa kanthi alam lan dosa nggawa kaluputan. "Nanging sapa waé sing dicoba, digodha lan karepé dhéwé. Sawise iku, yen kepinginan wis ditampa, bakal nglairake dosa; nanging dosa, yen rampung, nglairake pati » (Yakobus 1,15).

Apa sampeyan banjur bisa ngadeg ing ngarsane Gusti Allah lan ngandhani kabeh perkara sing apik sajrone urip sampeyan? Kepiye penting sampeyan ing masyarakat, sepira kerjane masyarakat. Kepiye sampeyan berkualitas? Ora - ora ana sing menehi Kratoning Allah amarga sampeyan isih dosa lan Gusti Allah ora bisa urip kanthi dosa. «Aja wedi, he wong wedok! Amarga bapakmu seneng menehi Kraton » (Lukas 12,32). Mung Gusti Allah Dhewe sing ana ing Kristus, sing ngrampungake masalah manungsa. Yesus nate milih kabeh dosa nalika seda kanggo kita. Minangka Gusti Allah lan manungsa, mung dadi korban sing bisa nutupi lan ngilangi kabeh dosa manungsa - ing salawas-lawase lan kanggo kabeh wong sing nrima minangka Juruwilujeng.

Ing Dina Pengadilan, sampeyan bakal ngadeg ing ngarsané Gusti Allah liwat Roh Suci ana ing Kristus. Pramila lan mung amarga sampeyan, Allah, Rama sampeyan, bakal menehi sampeyan lan kabeh sing ana ing Sang Kristus Kraton langgeng ing patunggilan langgeng karo Gusti Allah Triune.

dening Clifford Marsh