Cara sing angel

050 cara sing angel "Amarga dhèwèké ujar:" Aku mesthi ora bakal nyingkiraké tanganku lan aku mesthi ora bakal nilar sampeyan »  (Ibrani 13, 5 ZUB).

Apa sing ditindakake nalika ora bisa ndeleng dalane? Sampeyan bisa uga ora bisa urip kanthi ora kuwatir lan ngalami masalah. Kadhangkala iki meh ora tahan. Kayane urip saiki ora adil. Napa sebabe ngono? Kita pengin ngerti. Akeh sing ora bisa ditebak lan kita kepengin ngerti apa tegese. Iki dudu perkara anyar, sejarah manungsa akeh komplain, nanging saiki ora bisa dingerteni. Nanging yen kita kurang duwe ilmu, Gusti Allah menehi kita wangsulan sing diarani iman. Kita duwe kapercayan yen ora ana gambaran umum lan pangerten lengkap. Yen Gusti Allah menehi iman, mula kita bakal terus percaya, sanajan ora bisa ndeleng, ngerti, utawa curiga, kepiye kedadeyan kasebut.

Nalika nemoni kangelan, Gusti Allah maringi pitados bilih kita ora kudu nggawa beban kasebut mung. Nalika Gusti Allah, sing ora bisa ngapusi, janji bakal ana, mula wis ana kasunyatan. Apa sing dikandhakake Gusti Allah babagan wektu sing angel? Paulus ngandhani ing 1 Korinta 10, 13 "Sampeyan durung digodha apa-apa kajaba manungsa; Nanging Gusti iku setya, sing ora bakal ngelingake kasugihanmu, nanging uga bakal nggawe pacoban kanthi nggodha supaya sampeyan bisa tahan. »

Iki didhukung lan luwih diterangno dening Pangandharing Toret 5, 31 lan 6: «Dadi teguh lan mantep, aja wedi lan aja wedi marang wong-wong mau! Amarga Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, bakal tindak bebarengan karo sampeyan; Panjenengane ora bakal narik tangane saka sampeyan lan ora bakal ninggal kowe. Nanging Pangeran ora ndhisiki kowe; Panjenengane bakal nunggil karo sampeyan lan ora bakal narik tangane saka sampeyan utawa ninggalake sampeyan; aja wedi lan ora wedi. "

Ora ketompo apa sing kita tindakake utawa ngendi kita kudu lunga, kita ora tau nindakake dhewe. Kasunyatane, Gusti Allah wis nunggu kita! Dheweke wis ndhisiki kita kanggo nyiyapake dalan kanggo kita.

Yen kita nampi iman sing diparingake dening Gusti Allah marang kita, kita bisa nyerah marang kabeh urip sing diparingake.

dening David Stirk