Mangsa ngarep

150 prophetie Boten kagantung lan prophecies. Iku bener. A pasamuwan utawa misionaris karya bisa duwe teologi bodho, dirijen lucu lan aturan ketat nonsensical, nanging padha duwe sawetara maps donya, gunting lan tumpukan koran, bebarengan karo Gusti sing akal bisa apik pencet-banjur, Misale, wong bakal ngirim sampeyan dhuwit. Wong sing wedi ing dingerteni lan padha ora ngerti mangsa. Dadi misale jek sing sawetara sudagar werna lawas sing rawuh bebarengan lan claims sing mangerténi mangsa, bisa drum munggah cukup punika, yen cukup pinter falsify teken Gusti Allah kanggo ramalan kang dening Kitab Suci kita juggled artis Circus ,

Nanging siji prekara sing kudu kita jelasake yen ora pengin kekacoan karo para nabi sing ngganggu iki: Ramalan Injil ora babagan masa depan. Iku babagan ngerti Yesus Kristus. Yen sampeyan pengin kasus kecanduan ramalan, pasrahake marang utusan sing wis diwartakake dening Gusti Allah supaya sampeyan bisa ngisi panemuan babagan despot khusus kasebut yaiku "King of the South" utawa "King of the Nordens ", utawa" kewan "utawa" nabi palsu "utawa" sungu ". Iki bakal dadi nyenengake, nyenengake, lan meh migunani mental, yen sampeyan bakal mlebu ing Dungeons lan Dragons. (Papat lan naga) muter. Utawa sampeyan bisa njupuk pelajaran saka Rasul Petrus. Dheweke duwe sawetara pikir babagan babagan ramalan - asal usul, regane lan tujuane. Dheweke ngerti apa iki. Lan kita maringi informasi kasebut ing layang pertama marang Petrus.

«Bliss iki wis digoleki lan diteliti dening para nabi sing wis mratelakake sih-rahmat sing dituju kanggo sampeyan, lan apa lan wektu apa Roh Kristus nunjukake dheweke, sing ana ing dheweke lan sadurunge menehi kesaksian marang penderita yaiku supaya tumuli Kristus lan kamulyan sawise iku. Iki wis diwartakake yen dheweke ora kudu ngladeni awake dhewe, nanging sing saiki wis diwartakake marang kowe dening wong-wong sing wis martakake Injil marang sampeyan dening Roh Suci sing dikirim saka swarga » (1 Petrus 1,10: 12).

Iki "informasi njero" kanggo kita, langsung saka tutuk Peter:

  • Roh Kristus, Roh Suci, dadi sumber ramalan (Wahyu 19,10 ujar saka prekara sing padha).
  • Tujuan saka prophecy iki kanggo prédhiksi pati lan kebangkitan Yesus Kristus.
  • Nalika sampeyan krungu Injil, sampeyan wis krungu kabeh ana ngerti babagan nabi.

Lan apa sing diarepake Petrus saka para pamaca sing nampa informasi kasebut? Cukup iki: "Mulané, nuli awang-awangmu, sing waspada lan ngarep-arep kanthi luwih becik marang sih-rahmat sing ditawani sampeyan ing wahyu Yesus Kristus" (V. 13). Kanggo ngarahake pikiran menyang sih-rahmat tegese "rebirth" (V. 3) urip kanthi iman nalika kita "tresna-tinresnan kanthi ati sing murni" (V. 22). Enteni sedhela, ujare sampeyan. Apa bab kitab Wahyu? Wahyu prapteng mbesuk, apa ora?

No. Ora ing cara nabi mikirake pecandu. Gambar wahyu babagan masa depan iku mung sing siji dina Gusti Yesus bakal bali, lan saben wong sing nampani Gusti kanthi bungah bakal nuduhake ing kratoné, lan sapa sing nulak dheweke bakal ditinggalake tanpa tangan. Pesen saka Kitab Wahyu minangka panggilan ora bakal nyerah ing pelayanan Pangéran kita, sanajan kita dipatèni, amarga kita aman ing tangan-Nya sing maha kawarasan - tanpa prakara apa parade sistem piala, pemerintah lan wong sing ora tau rampung seneng nggawe wong.

Ramalan Injil, kalebu Kitab Wahyu, yaiku babagan Yesus Kristus - sapa dheweke, apa sing ditindakake, lan kasunyatan prasaja sing bakal bali. Minangka kasunyatan sing bener - kabeneran Injil - wangsit kalebu telpon "pangowahan suci lan wong-wong mursid nalika kita ngenteni tekane dina Gusti" (2 Petrus 3,12). Salah tanggepan babagan ramalan Alkitab mung ngganggu perhatian saka pesen sejatine - saka "kesederhanaan lan kejujuran sing ana ing Sang Kristus" (2 Korinta 11,3). Kecanduan ramalan adol kanthi apik, nanging obat kasebut gratis - dosis sing apik kanggo Injil sing durung ditampa.

dening Michael Feazell