Latar mburi WKG

147 babagan kita Church of Godwide Worldwide nyebut "Church of Godwide Worldwide" cekak (dikenal wiwit 3 April 2009 ing macem-macem wilayah ing jagad iki kanthi jeneng "Grace Communion International"), didegaké ing taun 1934 ing AS minangka "Radio Church of God" dening Herbert W. Armstrong (1892-1986) didegake. Minangka mantan pengiklan lan martakake Greja God of the Seventh Day, Armstrong dadi pelopor kanggo martakake Injil liwat radio lan wiwit taun 1968 ing stasiun televisi "The World Tomorrow" ("The World of Tomorrow") Majalah "The Plain Truth", uga didegake dening Armstrong ing taun 1934, diterbitake ing basa Jerman wiwit taun 1961 lan sabanjure. Kaping pisanan minangka "Bebener Murni" lan wiwit taun 1973 dadi "Clear & True". Kongregasi pertama ing Swiss sing nganggo basa Jerman didegake ing Zurich ing taun 1968, lan sawetara wektu mengko ing Basel. Ing wulan Januari 1986, Armstrong nunjuk Joseph W. Tkach dadi asisten pastor umum. Sawise matine Armstrong (1986), Tkach Senior alon-alon ...

Waca liyane

credo

Emphasis ing angka Yesus Kristus Kita prinsip dhasar ing kang kita mbangun gesang kasukman kita lan karo kang kita ngadhepi netepake umum kita ing Worldwide Church of God minangka anak saka Allah liwat iman ing Gusti Yesus Kristus. We emphasize swara Alkitab swara We are setya kanggo nyandhakake piwulang Kitab Suci. Kita pitados bilih doktrin-doktrin penting Kristen ingkang historis inggih punika kanggé iman Kristen ...

Ampunna dosa kita

Ing Worldwide Church of God sakcepete WCG, Inggris Worldwide Church of God (wiwit 3. 2009 April Grace Komuni International), wis diganti posisi ing sawetara kapercayan lan laku dawa maintained ing taun anyar. Owah-owahan iki didhasari ing anggepan menawa kawilujengan bakal rawuh kanthi sih-rahmat, kanthi pracaya. Senajan kita wis martakaké iki ing past, iku tansah gadhah pesen sing Gusti Allah maringi kita kanggo karya kita ...

A gereja, lair maneh

Sak limalas taun kepungkur ing Roh Suci wis Worldwide Church of God wutah unprecedented ing pangerten doctrinal lan sensitivitas kanggo donya watara kita, utamané kanggo Kristen liyane rahayu. Nanging ukuran lan jangkah saka owah-owahan wiwit sédanipun ngedegaken kita Herbert W. Armstrong wis kaget loro panyengkuyung lan mungsuh. Iku kudu ngaso kanggo nggoleki apa ...

Potret Dr. Joseph Tkach

Joseph Tkach minangka pandhita jenderal lan ketua dewan "Gereja Tuhan Sedunia", WKG singkat, Inggris "Gereja Tuhan Sedunia". Wiwit tanggal 3 April 2009 gereja kasebut dijenengi "Grace Communion International". Pak Dr. Tkach ngladeni Gereja Donya Sedunia minangka menteri sing wis diangkat wiwit taun 1976. Dheweke ngladeni komunitas ing Detroit, Michigan; Phoenix, Arizona; Pasadena lan Santa Barbara-San Luis Obispo. Bapakne, Joseph W. Tkach senior, nunjuk Dr. Tkach kanggo ...

Deleng WKG

Ing Januari 1986, Herbert W. Armstrong tilar donya nalika yuswa 93. Pendhudhuk Gréja Pandhita ing saindenging donya iku wong sing apik banget, kanthi gaya ucapan lan nulis sing nyengsemake. Sampun nggawe percoyo luwih saka 100.000 wong saka katerangan kang Kitab Suci lan mbangun Worldwide Church of God in a radio / Fernsehenund Publishing kekaisaran, kang ngrambah climax liwat 15 yuta wong saben tauné. Penekanan sing kuat marang ajaran Gusti ...

Identitas kita sing sejati

Saiki, asring perlu nggawe jeneng dhewe dadi penting lan penting kanggo wong liya lan sampeyan. Iku misale jek sing wong ana ing misi insatiable kanggo identitas lan makna. Nanging Gusti Yesus wis ngandika, "Sapa sing nemoni nyawane bakal kelangan; lan sing bakal ngilangi uripé marga saka Aku bakal nemokake "(Mt 10, 39). Minangka gereja, kita wis sinau saka bebener iki. Wiwit 2009 kita nyebut dhéwé Komuni Grace ...

Apa kita ngajari kabeh rekonsiliasi?

Sawetara wong ngaku yen teologi Trinitas mulang universalisme, yaiku, yen saben manungsa bakal disimpen. Kanggo ora prayoga manawa dheweke becik utawa ala, remorseful utawa ora, utawa manawa dheweke wis nrima utawa mbantah Gusti Yesus. Supaya ora ana neraka. Aku duwe loro kesulitan kanggo nggawe tuntutan iki, yaiku salah sawijining: pisanan, yakin ing Trinitas ora mbutuhake ...

Teologi Trinitarian, Pusat sing fokus karo Kristus

Misi Church World of God (WKG) yaiku nggarap Yesus kanggo mbantu Injil bisa urip lan diwartakake. Pangertosan babagan Gusti Yesus lan pawarta sih-rahmat becik wis owah kanthi dhasar liwat reformasi piwulang kita ing dekade pungkasan abad kaping-20. Iki nyebabake kapercayan WKG sing saiki wis ditrapake ing doktrin-doktrin alkitab agama Kristen Ortodok ...

Pengajaran Pengangkatan

"Doktrin pengangkatan" sing disaranake dening sawetara Kristen ngrembug apa sing kedadeyan ing Gréja nalika Gusti Yesus ngasilake - nalika nerangake "teka kapindho", kaya biasane diarani. Piwulang kasebut ujar manawa para wong mukmin ngalami jinis munggah; yen dheweke bakal dilebokake ing Kristus, kapan wae nalika bali kanthi kamulyan. Intine, wong-wong mukmin pengangkatan dadi salah sijine: «Amarga kita ucapake karo ...