Potret Dr. Joseph Tkach

031 tj tkach Joseph Tkach minangka Pastor Jenderal lan CEO saka « Gereja Gusti Allah Sedunia » , WKG singkat, Inggris " Gereja Allah ing saindenging jagad ". Wiwit tanggal 3 April 2009 gereja kasebut diganti jenenge« Ilmu Komunikasi Internasional » . Pak Dr. Tkach ngladeni Gereja Donya Sedunia minangka menteri sing wis diangkat wiwit taun 1976. Dheweke ngladeni komunitas ing Detroit, Michigan; Phoenix, Arizona; Pasadena lan Santa Barbara-San Luis Obispo.

Bapakne, Joseph W. Tkach sen, Ditunjuk Tkach kanggo Pastor Umum. Tkach sepuh tilar donya ing September 1995 nalika Joseph Tkach dadi jenderal pastur.

Dr. Latihan Tkach kalebu mlebu ing Universitas Duta Besar wiwit taun 1969 nganti 1973, ing kana dheweke entuk gelar master ing teologi. Ing taun 1984, dheweke entuk gelar administrasi bisnis saka Western International University ing Phoenix, Arizona. Ing wulan Mei 2000, dheweke pikantuk gelar doktor ing bidang teologi saka Universitas Azusa Pacific, Azusa, California.

Pengalaman profésional minangka pekerja sosial wiwit ing taun 1976, ing pundi piyambakipun nyambut damel ing Arizona Ranch Boys, organisasi pribadi. Tlatah tanggung jawab kalebu pembangunan lan implementasine program rehabilitasi kanggo bocah cilik. Saka 1977 kanggo 1984, dheweke kerja minangka pekerja sosial kanggo negara Arizona. Dheweke ngurusi babagan langkah-langkah pendukung kanggo kesempatan pembangunan wong sing duwe masalah ing wilayah sosial. Saka 1984 kanggo 1986, dheweke nyambut gawe kanggo Intel Corporation ing Phoenix, ing ngendi dheweke mimpin Departemen Layanan Pendidikan. Ing taun 1986 piyambakipun dipunginakaken dening administrasi gereja Gréja ing saindenging jagad. 

Tuwuhing Kristen, penginjilan lan kesatuane penting banget kanggo Yusuf Tkach. Dheweke ana ing papan National Association of Evangelicals lan uga ana ing dewan pasamuwan Amerika Bible Society. Kanggo Mission America, dheweke ndhukung lan ngkoordinasi jaringan Kristen marang doktrin-doktrin unbiblical saka agama alternatif. Dheweke uga njabat ing komite doktor saka Universitas Azusa Pacific. Panjenenganipun melu konperensi regional lan internasional taunan kanthi pimpinan Gréja ing saindenging donya kanggé ningkataken tuwuhing Kristen, paring pamanggih, lan ngrembag tujuanipun Gréja kanggé taun kepengker.

Dheweke ana ing 23. Desember 1951 dilahirake ing Chicago, Illinois, ing ngendi dheweke ngentekake umume, nganti wong tuwané pindhah menyang 1966 Pasadena. Dheweke lan bojone Tammy nikah karo 1980. Dheweke duwe putra, Yusuf Tkach III, lan putri, Stephanie.