Majalah Fokus Yesus 2020-01

03 focus jesus 2020 01

JANUARI - MASA 2020


Cahya semlorot - Toni Püntener

Cahaya Sang Kristus ing Jagad - Joseph Tkach

Kasedhiya Gusti Allah kanggo Kamanungsan - Eddie Marsh

Crita kelairan sing paling gedhe - Tammy Tkach

Dadi berkah kanggo wong liya - Barbara Dahlgren

Ayo kula! - Greg Williams

Turah mbrawah saka Gusti Allah - Cliff Neill

Tandha saka jaman - Joseph Tkach

Anak sing angel - Irene Wilson

Beban abot saka dosa - Brad Campbell

Pungkasan Pungkasan Yesus - John McLean

Warta palsu? - Joseph Tkach