Bocah sing angel

bocah sing angel Akeh dekade kepungkur aku nyinaoni psikologi bocah minangka bagéan saka diploma keperawatan. Ing siji panaliten, bocah sing ngganggu kanthi macem-macem masalah dianggep cara nambani. Ing wektu kasebut, dheweke dikenal minangka "bocah sing angel". Saiki istilah iki ora bisa ditrima ing jagading guru lan psikolog.

Ing pandonga, aku sering ngatasi tumindak lan pikiranku sing salah lan nemokake kudu njaluk ngapura marang sing nitahake. Nalika aku bubar frustasi karo donga, aku nimbali karo Rama Swarga: "Aku anak sing angel banget!" Aku ndeleng dhewe minangka wong sing tansah kesandhung lan tiba kanthi mental. Apa Gusti Allah ndeleng aku kanthi kaya ngono? «Amarga Pangeran Yehuwah, Gusti, iku nunggil karo kowe, Juruwilujeng sing kuwat. Dheweke bakal seneng babagan sampeyan lan grapyak karo sampeyan, dheweke bakal ngapura sampeyan kanthi katresnan lan bakal seneng karo sampeyan kanthi nyenengake » (Zefania 3,17).

Gusti Allah ora tabah lan ora owah. Yen dheweke nesu marang aku, aku wis rampung. Iku sing dakkarepake, nanging apa sing dirasa saka Gusti Allah kanggo aku? Juru Mazmur: "Alhamdulillah swarga, amarga kaluhurane bakal langgeng!" (Jabur 136,26). Kita kudu matur nuwun marang Gusti Allah, sing kabeh nduweni katresnan, tresna kanthi terus-terusan. Dheweke sengit dosa kita. Marga katresnan lan sih-rahmat sing diwenehake Gusti Allah, anak-anake «angel», pangapura lan panebusan: «Antarane wong-wong mau, kita kabeh rumangsa urip miturut kepinginan daging lan nindakake karep saka daging lan akal lan dadi anak nesu dening alam uga karo liya-liyane. Nanging Gusti Allah, sing sugih sih-rahmat, amarga sih-kamirahane karo wong sing dikasihi, uga wis nate kita tiwas ing dosa, urip karo Kristus - kanthi sih-rahmat sampeyan wis disimpen - lan wungu karo kita. lan dipasang ing swarga ing Kristus Yesus » (Efesus 2,4: 6).

Gusti Allah nduwe rencana apik kanggo sampeyan: "Amarga aku ngerti apa sing dakkarepake kanggo sampeyan, pangandikane Pangeran: Pikiran tentrem lan ora bakal nandhang sangsara supaya sampeyan bakal ngarep lan ngarep-arep sampeyan" (Yeremia 29,11).

Masalah lan kahanan sing sampeyan nemokake sampeyan bisa dadi angel, nanging sampeyan ora kaya wong.

dening Irene Wilson