GPS Allah

GPS tegese Sistem Posisi Global (i.e. sistem posisi global) lan padha karo piranti teknis sing bisa dicekel lan sampeyan nuduhake cara nalika sampeyan lelungan ing wilayah sing ora dingerteni. Piranti mobile iki apik banget, utamane kanggo wong sing kaya aku sing ora duwe arah sing cocog. Sanajan piranti sing adhedhasar satelit wis dadi luwih akurat ing pirang-pirang taun, isih tetep ora kena dielem. Kaya ponsel, piranti GPS ora mesthi resep-resep.

Ana uga sawetara insiden nalika lelungan kasebut misdirected dening GPS lan teka ing lokasi sing ora tujuan sing dimaksud. Sanajan siji utawa liyane breakdown mengkono, piranti GPS peralatan banget gedhe. GPS apik ngijini kita ngerti ngendi kita lan mbantu kita kanggo nggayuh tujuan sing dikarepake kita tanpa ilang. Iki menehi pitunjuk sing bisa kita tindakake: "Nguripake saiki. Ing 100 m ngiwa. Nguripake kesempatan sabanjure. "Sanajan ora ngerti ngendi menyang ngendi, GPS apik bakal ngarahake kita kanthi aman menyang tujuan, luwih-luwih yen kita ngrungokake instruksi lan ngetutake.

Sawetara taun kepungkur, aku lelungan karo Zorro, lan nalika kita mlayu ing wilayah sing ora dingerteni saka Alabama menyang Missouri, GPS tetep ngandani yen bakal ngowahi. Nanging Zorro duwe pangertèn sing apik banget lan ngandika yen GPS pengin ngirim cara sing salah. Awit aku wedi marang Zorro lan pangerten arahe, aku ora mikir apa-apa nalika dheweke ngilangi GPS kanthi frustasi saka statement arah sing salah. Kira-kira jam mengko awake dhewe ngerti yen GPS bener. Zorro nguripake piranti maneh lan wektu iki sengaja mutusake kanggo ngrungokake instruksi kasebut. Senajan seniman pandhu arah paling apik ora bisa tansah percaya karo arah. Mulane, GPS sing apik bisa dadi dhukungan penting ing perjalanan.

Aja dipisahake

Kristen tansah ing perjalanan. We need a GPS apik karo daya cukup. We need a GPS that does not let us hang in the middle of nowhere. We need a GPS that does not lose us and never send us in wrong direction. We need GPS Allah. GPS iku Kitab Suci sing mbantu kita tetep ing jalur sing bener. GPS-Nya ngijini Roh Suci dadi pandhuane. GPS Allah ngidini kita bisa langsung kontak karo Nitahake kita sak jam. Kita ora bisa dipisahake saka Papan Tanda Ilahi kita lan GPS ora sampurna. Sanalika kita lelungan karo Gusti Allah, ngomong karo dheweke lan njaga hubungan kita karo dheweke, kita bisa percaya yen kita bakal teka kanthi aman ing panggonan akhir kita.

Ana crita sing bapake ngajak anake mlaku-mlaku ing alas. Nalika lagi ana ing kono, bapake takon putra apa dheweke ngerti babagan dheweke lan yen dheweke wis ilang. Banjur putrane mangsuli, "Kepiye carane aku wis ilang. Aku terus karo kowé. "Mulané kita tetep cedhak karo Gusti Allah, kita ora bakal kélangan. Gusti Allah ujar: "Aku pengin menehi pitunjuk marang sampeyan lan nuduhake cara sing bakal ditindakake; Aku pengin pedoman karo mripatku " (Jabur 32,8). Kita bisa terus ngandel GPS GPS.

dening Barbara Dahlgren


pdfGPS Allah