Majalah penerus 2016-04

 

03 kasil 2016 04          

Jurnal Sukses Oktober - Desember 2016

owah-owahan saka perspektif


Carane apik banget yaiku tresna marang Gusti Allah - dening Yusuf Tkach

Apa ana kesempatan liya karo Gusti Allah? - dening Johannes Maree

Losses - dening Tammy Tkach

Sisih liyane duwit receh - dening Bob Klynsmith

Mupakat kanggo nyawang Gusti Allah - dening Barbara Dahlgren

Sih rahmat Gusti Allah - banget apik dadi bener? - dening Joseph Tkack

Pertambangan Raja Suleman - bagean 19 - dening Gordon Green