Informasi hukum

Situs web www.wkg-ch.org saka Gereja Jagad Raya (WKG Swiss) mung kanggo informasi umum lan ora ngaku bener lan lengkap. Ketidakpastian medium ngarahake leladen ing ngisor iki. Ing kasus-kasus individu khusus, aplikasi saka probabilitas hukum sing relevan, hukum kasus lan praktik dilindhungi.

Konten situs web

WKG Swiss njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo njamin keandalan informasi sing diwenehake, nanging ora nggawe komitmen babagan kabeneran, keandalan utawa katrampilan informasi sing ana ing situs web. Tanggung jawab tuntutan marang karusakan materi utawa immaterial sing disebabake nggunakake utawa ora nggunakake informasi sing diwenehake utawa nggunakake informasi sing ora bener lan ora lengkap ana dhasar ora dikecualikan.

Bantahan link lan referensi

Situs web iki ngemot tautan (Rujukan) menyang situs web liyane. WKG Swiss ora duwe pengaruh kanggo desain utawa konten lan mulane ora nanggung tanggung jawab. Utamane, tanggung jawab kanggo konten ditolak kanthi nyata, mesthine ora nerak, ora laku jina utawa malah ora cocog karo umur. Pengunjung menyang situs web kasebut, sing ana gandhengane karo situs web WKG Swiss, tanggung jawab ing kunjungan dheweke dhewe.

Format file

Minangka dhasar kanggo dokumen ing situs web, kita kanthi sengaja milih format PDF (Format Dokumen Portable Adobe) diwatesi. Supaya bisa mbukak dokumen kasebut, sampeyan kudu maca Adobe Reader. Sampeyan bisa nindakake sing "Adobe Acrobat Reader DC" Adobe Acrobat Reader DC » download gratis.

Kabar hak cipta

Isi lan struktur artikel lan gambar sing diterbitake ing situs web iki dilindhungi hak cipta. Sembarang panggunaan sing ora diijinake dening hukum hak cipta mbutuhake idin sadurunge WKG Swiss. Cetak lan download saka situs web mung bisa digunakake kanggo panggunaan pribadi, pribadi lan non-komersial.

Validitas hukum iki wewaler

Penafian kasebut kudu dianggep minangka bagean saka publikasi internet sing sampeyan sebut. Yen bagean utawa formulasi individu saka teks iki ora kudu, ora ana maneh utawa ora cocog karo kahanan legal sing ditrapake, bagean dokumen isih tetep ora kena pengaruh ing konten lan kesahihane.

nganyari

WKG Swiss duwe hak kanggo nggawe owah-owahan ing situs web iki sawayah-wayah tanpa kabar sadurunge.