Ngurmati Gusti saben dina

Nalika aku pindhah menyang kantor utawa ketemu karo wong-wong bisnis, aku njupuk barang sing khusus. Ing dina nalika manggon ing omah, aku nganggo sandhangan saben dina. Aku yakin sampeyan duwe wong-wong mau uga - sepasang jaket setengah wol utawa kaos kakejeng.

Nalika sampeyan mikir babagan ngurmati Gusti Allah, sampeyan mikir sandhangan khusus utawa sandhangan saben dina? Yen ngurmati iku soko sing kita tindakake, kita kudu mikir saben dina saben dina.

 Tjubo tugas-tugas sing nggawe dina biasa: nyopir menyang kantor, sekolah utawa toko, mbesmi omah, mowing pekarangan, mbusak sampah, mriksa email sampeyan. Ora ana barang sing metu saka wong biasa, lan akeh sing ora mbutuhake busana busana. Nalika nerangake ngurmati Gusti Allah, ora ana apa-apa sing "ora ana kaos, ora ana sepatu, ora ana layanan." Dheweke nrima pidato kita ing "teka kaya kowe".

Aku bisa ngurmati Gusti Allah ing sawetara cara, lan aku uga nemokake yen aku seneng banget nalika aku kanthi sengaja ngupaya kanggo ngurmati Panjenengane. Conto saka uripku: njupuk wektu kanggo ngonfirmasi kedaulatan marang aku lan ndedonga kanggo wong liya. Ndeleng wong liya saka perspektif Gusti Allah lan nambani wong kasebut.

 Kanggo ngrampungake tanggung jawab ing kulawarga lan ing omah. Mangan sing bener, entuk latihan lan entuk turu sing cukup (awakku iku candhi Roh Suci). Ngubengi masalah lan transformasiku marang Gusti Allah lan ngenteni asil saka dheweke. Kanggo nggunakake hadiah sing diwenehake kanggo dheweke tujuane.

Kowe ngurmati Allah saben dina? Utawa apa sing bakal nylametake panjenengan nalika sampeyan "gaweyan"? Apa mung kelakon nalika sampeyan menyang gereja?

Yen sampeyan ora saka "Laku Presensi Gusti Allah," ("praktek ngarsane Gusti Allah,") krungu utawa maca, aku bakal menehi saran kanggo sampeyan. Brother Lawrence minangka rahasia sing urip ing abad kaping-17 lan sinau apa tegese nglormati Gusti Allah babagan prekara biasa ing saben dinane. Dheweke ngenteni akeh sing makarya ing pawon biara. Ing kana dheweke nemokake kabungahan gedhe lan ngrampungake conto sing apik kanggo aku nalika ngala-ala babagan masak utawa ngresiki sajian!

Aku tresna marang pandonga sing diucapake sadurunge wiwit karyane, "O Allahku, awit sampeyan karo aku lan aku kudu saiki netepi apa sing wis dhawuh - ngarahake manungsa waé kanggo karya njaba iki. kanggo ngawèhaké kula sih-rahmat kanggo terus ing ngarsane karo wong-wong mau. karo goal ing atine ngerténi karya karo bantuan Panjenengan. Aku sijine tekan, kaya kabeh tresnaku. "

Gusti Yesus banjur ngandika pawon. "Jam Iki kanggo kula ora kados kaping pandonga ing gangguan lan clatter saka pawon, nalika sawetara wong duwe kepinginan beda, aku seneng Allah mung minangka rukun kaya aku sujud ing misbyah, siap sakramèn kanggo njupuk. "

Ayo kita praktek ngarsane Gusti Allah apa wae sing kita tindakake lan ngurmati Panjenengane ing dina-dina. Malah nalika kita ngresiki lan ngurutake pasugatan.

dening Tammy Tkach


pdfNgurmati Gusti saben dina