Ing donya roh

137 donya roh Kita mikir donya kita minangka fisik, materi, telung dimensi. Kita nemu wong-wong mau liwat limang pancingan nutul, ngicipi, ndeleng, ngobong, ngrungokake. Kanthi mangertos indera lan peralatan teknis ingkang sampun kita lampahi, kita saged njelajah donya fisik lan ngupayakake potensinya. Wis njupuk maneka cara, dawa luwih akeh. Pencapaian ilmiah modern kita, kamulyan teknologi kita, minangka bukti yen kita bisa mangerteni, ngerti, lan ngolah donya fisik. A donya roh - yen ana - kudu ana ngluwihi dimensi fisik. Sampeyan ora bisa diakui lan diukur dening pancenge fisik. Iku bakal dadi donya sing manifestations ora bisa biasane katon, felt, smelt, tasted lan krungu. Sampeyan kudu, yen ana, ngluwihi pengalaman manungsa normal. Dadi, apa ana donya sing kaya mengkono?

Ing saderengipun, wekdal ingkang kurang nuntut, tiyang-tiyang boten kenging pitados ing kakiyatan ingkang boten katingal lan makhluk supernatural. Ana peri ing taman, gnome lan elf ing alas, hantu ing omah-omah ala. Saben wit, watu lan gunung ana roh. Sawetara padha becik lan mbiyantu, ana uga sing nglakoni ala, ana uga sing jahat. Wong-wong sing wis tau weruh iki roh-roh sing ora kasat lan ati-ati ora bakal nulak utawa ngina. Nanging kawruh donya materi tansaya tambah, lan para ilmuwan nerangake yen pasukan alam mrentah donya. Kabeh bisa diterangake tanpa njupuk menyang adikodrati. Ing kasus apa wae, para ilmuwan uga pracaya iki kanthi bebarengan. Dina iki, sawetara wong ora yakin maneh. Ilmuwan liyane wis nggedhekake wates-wates pengetahuan ing saben arah, dadi luwih jelas yen ora kabeh bisa dijelasake dening pasukan fisik lan alam.

Nalika kita gegandhèngan karo donya saka adikodrati, kita bisa nggabung karo pasukan sing kuwat, lan ora mung wong sing seneng ngapusi. Sing nekat, petualangan, malah penasaran sing prasaja bisa cepet entuk masalah. Sampeyan ora kudu ngobrol menyang negara iki tanpa pandhuan sing apik. Akeh wis diterbitake babagan iki nganti saiki. Sawetara iku takhayul lan omong kosong, sawetara karya para penumpang sing kapitalisasi ing rasa wedi marang wong sing gampang tunduk lan ora kudhu. Nanging ana uga akeh wong sing tulus lan pinter sing nganggep awake dhewe minangka panuntun kanggo jagad roh.

Panuntun kita dadi Kitab Suci. Iku wahyu Allah marang manungsa. Ing kono, dheweke ngandhani apa sing kita ora bisa utawa ora bisa ngerti kanthi jero panca indera lima. Iku manual sing digawe dening Sang Pencipta marang makhluk. Mulane, iku standar, "buku rujukan" sing bisa dipercaya, kanggo kabeh sing kudu kita mangerteni bab pasukan, kakuwasan, lan pengaruh sing ngluwihi pengalaman alami kita.

Teks saka brosur "Dunia roh"