brosur

Teori sing dipusatake Kristus, tritunggal 03 

Teologi Trinitarian Kristus

Misi Gereja Jagad Raya (WKG) yaiku nggarap Yesus supaya urip lan ngabarake Injil. Pangertosan babagan Gusti Yesus lan pawarta sih-rahmat becik wis owah kanthi dhasar liwat pembaharuan piwulang sajrone dekade pungkasan abad kaping-20.

Prinsip 03 sinar 35 sinar broschuere 

Kepercayaan 35 saka WKG

Kutipan koleksi doktrin,
kasebut ing kapercayan Gréja ing sajagad ing jagad

 

  03 lit wkg sugih god g deddo 

Kratoning Allah - dening Dr. med. Gary Deddo

Kapan wae, Kratoning Allah wis dadi pusat ajaran Kristen, lan kanthi mangkono. Iki luwih bener ing 20. Abad ana perselisihan. Konsensus iku angel entuk amal kanthi luas lan kerumitan materi Alkitab lan topik-topik teologi akeh sing tumpang tindih. Ana uga beda-beda ing sikap rohani sing nuntun para sarjana lan pendeta lan ndadekake dheweke dadi kesimpulan sing paling bervariasi.

03 dadi peran wanita ing gereja 

Peranan wanita ing greja (WKG)

May wanita bisa dadi etches?
Apa Kitab Suci mbutuhake peran sing beda kanggo lanang lan wadon?
Apa peran wanita lan wong ing Prajanjian Lawas?
Kepiye carane Yesus nambani wong wadon?
Apa peran wanita ing pasamuwan apostolik?
Apa sing diarani Rasul Paulus bab dawa rambut lan tutup kepala wanita?
Wanita bisu ing masyarakat!
Pitakonan babagan 1. Timothy 2,11-15?

 

03 ngetokake donya roh     

Ing donya roh

Sumber pencerahan utawa bahaya sing didhelikake?
Menehi jawaban kanggo pitakonan penting lan nuduhake apa Kitab Suci ngandika babagan donya roh.

Apa ana donya roh?
Apa ana setan?
Apa kita takon lintang?
Komunikasi karo wong mati
reinkarnasi
cults Iblis

03 ngetokake kabar apik kanggo kabeh 

Kabar apik kanggo saben wong

Injil Kratoning Allah
Apa sing diwulangake para rasul?
Paulus martakake kabar apik
03 ngetokake pertarungan kanggo perang 

Perang kanggo neraka

Neraka ngasilake salah sawijining debat sing paling panas ing donya iki
ing komunitas Kristen.

03 cahya wkg god iku 

Gusti Allah iku. , ,

Yen sampeyan bisa njaluk pitakon marang Gusti Allah
Nggoleki Kekuwatan
Carane Gusti Allah ngetokake awake dhewe
«Ora ana dewa kajaba aku»
Gusti Allah kawedhar ing Kristus
Siji telung lan telu siji
Hubungan manungsa karo Gusti Allah

03 lit wkg Kristus wis wungu 

Kristus wis wungu

Yesus Kristus, sing disalibkan
Panggonan kita ing meja saka Gusti
Penyaliban saka perspektif sejarah
Khotbah pungkasan Yesus
Wunguné Gusti Yésus Kristus - Pangarep-arep Kita Panebusan
Kuburan kosong - alasan kanggo iman
Dheweke urip!

Woh kenceng 03 percaya ing urip saben dina 

Pituwase urip

Model peran gedhe
Iman lan pengawasan
Apa Gusti Allah dadi barang sing mokal?

03 lampu kilat apa iku 

Apa kawilujengan?

Kudu kanggo kawilujengan
Diukum pati
Gusti Yesus damel kita kaliyan Gusti Allah
Dadi anak saka Gusti Allah
Peparinge urip langgeng

03 nggambarake Injil 

Injil

We need Injil - kabar apik.
Injil Kristus nyedhiyakake katentreman atine,
Luck lan kamenangan pribadi.
Telpon kanggo manggon ing mangsa saiki lan saiki

03 lit wkg tuku tentrem ing Kristus 

Golek katentreman ing Kristus

Tresna siji liyane
Nangani ide anyar
Hukum lan janji
Ketik tentrem Gusti Allah
Tujuan ibadah
Anggur anyar ing tabung anyar

03 cahya wkg sesambetan 

Hubungan karo Gusti Allah

Hubungan karo Gusti Allah

Hubungan karo kulawarga

Hubungan karo kanca
Hubungan karo jinis lawan

Wujud cahya wkg 03 

Wahyu: A Vision Victory

Ramalan, apocalypse - mbedakake, ngerti
Pantes domba iku
Kunci Sang Prabu Dawud
Tansah makna saka prophecies