SPEAKING OF LIFE


Gusti Yesus banjur ngandika: "Ingsun iki bener

406 Yesus ngandika, "Aku iki bener Apa sampeyan wis njlentrehake wong sing ngerti lan ngalami nemokake tembung sing bener? Iku wis kedadeyan karo aku lan aku ngerti sing liyane iya uga. Kita kabeh duwe kanca utawa kenalan sing deskripsi angel dadi tembung. Gusti Yesus ora ana masalah karo kuwi. Dheweke tansah jelas, sanajan nalika ditrima pitakonan "Sapa kowe?". Aku utamane kaya wacana ing ngendi ana tulisan ing Injil Yohanes, "Aku iki dalan lan bebener lan urip; ora ana wong sing marani Rama amarga Aku "(Jn 14,6).

Pratelan kasebut ndadekake Yesus beda karo kabeh pemimpin agama liyane. Pemimpin liyane ujar, "Aku golek bebener" utawa "Aku mulang kayekten" utawa "Aku nuduhake kayektenan" utawa "Aku nabi sing sejatine". Gusti Yesus rawuh lan ujar, "Aku sing sejatine. Sejatine dudu prinsip utawa ide sing ora jelas. Sejatine wong kasebut lan wong kasebut aku. "

Ing kene kita tekan titik penting. Pratelan kaya iki meksa kita njupuk keputusan: Yen kita pracaya marang Jahshua, mula kudu precaya marang kabeh pangandikane. Yen kita ora precaya marang dheweke, mula kabeh ora ana gunane, mula kita uga ora bakal ngandel karo prekara liyane. Ora ana kekurangan. ...

Waca liyane

Gusti Allah uga tresna marang para ateis

Dewa 239 uga tresna ateis Yen ana debat babagan masalah iman, aku kepengin ngerti kenapa wong-wong percaya rumangsa kekurangan. Para penganut kayane nganggep manawa atheis bisa uga entuk argumen kajaba para penganut agama Kristen sing gelem nulak. Kasunyatane, ing tangan liyane, mustahil para atheis bisa mbuktekake manawa Gusti Allah ora ana. Mung amarga wong-wong sing percaya ora bisa ngyakinake atheis yen ana Allah, ora ateges atheis wis menang. Atheis Bruce Anderson nuduhake ing tulisane "Pengakuane Ateis": "Elinga yen akeh umume wong sing paling cerdas sing nate urip percaya marang Gusti Allah." Akeh ateis sing ora pengin Percaya Wujude Gusti Allah . Dheweke luwih seneng ngerteni ilmu minangka siji-sijine dalan kanggo kasunyatan. Nanging apa ilmu pengetahuan pancen mung siji-sijine cara kanggo nyatane?

Ing bukune: "Kesalahan Sétan: Atheisme lan Pretensi Ilmiah", agnostik, David Berlinski, negesake manawa teori-teori sing ana ing babagan pamikirane manungsa: Big Bang, asal-usule Urip lan ...

Waca liyane