Fokusake marang Yesus

474 sudut pandang jesus Dear reader, dear reader

Sampeyan lagi nyekel majalah anyar "KANGGO" kanthi jeneng "FOKUS YESUS". Kepemimpinan WKG (Worldwide Church of God Switzerland) mutusake duwe majalah dhewe ing kene, kanthi kolaborasi karo WKG (Jerman). Yesus dadi fokus kita. Aku nyawang gambar saka wong wadon enom sing ana ing halaman ngarep lan aku kena infeksi karo semangat dheweke. Kanthi mripate sing cerah, dheweke ora ndeleng aku, nanging ndeleng barang sing pancen nggumunake. Apa bisa dadi JESUS? Iki persis pitakonan sing dikepengini dening Gusti Allah, amarga dheweke kepengin menehi inspirasi kanggo sapa wae karo katresnan lan madhangi saben urip nganggo pepadhange. Sampeyan sing larang lan ditresnani Gusti Yesus. Nanging dheweke uga duwe pengarepan kanggo sampeyan? Ditampa katresnan tanpa syarat!

Ayat utama ing judhul majalah "FOKUS YESUS" bisa ditemokake ing Injil Yohanes, bab 6,29: "Iki minangka pakaryan Gusti sing sampeyan pracaya ing wong sing dikirim." Kang Maha Kuwasa ngutus Gusti Yesus menyang bumi kanggo nylametake kita, kanggo ngluwari kita saka dosa, ngucapake kanthi bener, waras, ngelingake, menehi semangat lan nglipur. Dheweke kepengin urip bareng karo kita kanthi katresnan sing anget. Apa komitmen pribadi sampeyan babagan sih-rahmat iki, hadiah sing ora dikepengini? Pracaya Gusti Yesus, supaya bisa dipercaya kabeh, amarga dheweke dadi penyelamat kanggo sampeyan lan aku.

Aku ngakoni: Aku ora bisa nyimpen dhewe kanthi kabeh prestasi, pengorbanan lan layanan katresnan sing apik, amarga aku gumantung marang Gusti Yesus. Dheweke mung wong sing bisa nyimpen. Aku ora wedi nampa pitulung lengkap dheweke supaya bisa disimpen dening dheweke. Apa kroso aku? Dheweke pengin ketemu Gusti Yesus "ing banyu tlaga". Yen sampeyan bakal terus weruh marang Yesus, sampeyan bakal nyedhaki dheweke. Sanalika sampeyan wis fokus ing ombak sing gedhe, sampeyan bakal klelep menyang banyu. Gusti Yesus nyedhaki sampeyan, nyekel tangan sampeyan lan nggawa sampeyan aman - karo sampeyan! Pitados sampeyan pakaryan Gusti Allah marang kowe.

Toni Püntener


pdfFokusake marang Yesus