Tandha Wektu

Tanda 479 kaping Dear reader, dear reader

Carane wektu mabur! Pisanan sampeyan wis nyumurupi blossoms saka spring, ngrasakake anget apik panas mangsa panas sadurunge sampeyan nampa woh-wohan sing mateng panen. Saiki sampeyan katon karo mata cerah menyang mangsa. Gumantung ing ngendi wae sing katon, tliti ing gambar tutupe cukup kanggo semak cemoro, alas ing tedhan utawa bukit ing latar mburi. Mungkin sampeyan uga nganggep tutup méga sing ora bisa ditemokaké, ing endi wong ora ngalami apa-apa saka cahya padhang sing nyedhiyakake sampeyan.

Aku seneng ngenali tanda-tanda jaman. Nalika aku nonton watch, dheweke ngandhani kula wektu apa lan ing wektu sing padha nuduhake kula apa wis rampung kanggo kula. Kanggo iki aku kudu mata mbukak rohani, mung ing cara iki aku bisa ndelok Yesus lan apa dheweke marang kula.

Pikiran iki nggawa aku menyang papan kasebut ing surat kasebut menyang Korinta, ing kene ujar: «Nanging pikirane wong-wong wis dadi peteng, lan nganti saiki iki ana kudung babagan pikirane. Nalika ukum prajanjian lawas diwaca, dheweke ora ngerti kasunyatane. Tudung iki mung bisa dening iman ing Kristus dibatalake » (2 Korinta 3,14 Alkitab Gesang Gesang Anyar).

Kudis iki, tutup méga spiritual ngalangi nemokake Gusti Yesus. Dheweke mung bisa njupuk dheweke amarga dheweke iku cahya donya. Ora ana hukum lan tetep nindakake samubarang dhawuh, dear reader, dear reader menyang cahya, nanging mung Gusti Yesus. Punapa panjenengan kepingin nampi tawaran cinta? Dipercaya marang kanggo menehi tampilan sing jelas, ngluwihi wektu, menyang kalanggengan.

Yen sampeyan nampa Yesus minangka Gusti lan Guru pribadi, iku bakal nyebabake urip lan tangga teparo. "Sampeyan pepadhang jagad. Padhangmu supaya padhang ana ngarepe wong, supaya padha ndeleng pakaryanmu sing becik lan memuji Rama sampeyan ing swarga » (saka Matius 5,14 lan 16).

Lampu Yesus sumerep ing sampeyan nalika sampeyan pracaya marang Gusti Yesus lan Sabdanipun. Kudhi ora ana. Kanthi karya panjenengan, sampeyan melu ing proklamasi Kratoning Allah sing paling wigati, yen katresnan marang Gusti Allah wis diwutahake menyang atine.

Kanthi iki, sampeyan dilengkapi kanggo nemu carane efek saka katresnan liwat Putranipun Gusti ing inkarnasi nyebabaken gesang panjenengan, nyenengake lan ngabekti dhumateng Gusti.

Toni Püntener


pdfMlebu wektu