WELCOME!

Kita minangka bagean saka badan Kristus lan duwe misi kanggo martakake Injil, kabar apik babagan Yesus Kristus. Apa kabar apik? Gusti Allah wis ngrukunake jagad karo awake dhewe lumantar Yesus Kristus lan menehi kabeh pangapura dosa lan urip langgeng. Pati lan wungune Gusti Yesus motivasi kanggo urip kanggo dheweke, supaya masrahake urip kita lan tindakake. Kita seneng nulungi sampeyan urip dadi murid Yesus, sinau saka Gusti Yesus, nuladha tuladhane lan tuwuh sih-rahmat lan ilmu tumrap Kristus. Kanthi artikel, kita pengin menehi pangerten, orientasi lan pitulung ing jagad sing ora tenang kanthi nilai-nilai palsu. Apa iki pertama kaline sampeyan kenal karo Greja Allah ing saindenging Jagad (Swiss) kontak? Kita ngarep-arep ngerti sampeyan!

majalah

Pesen lengganan gratis kanggo kita
majalah «Yesus Kristus»

  info@wkg-ch.org

 
nyembah

Layanan sabanjure
njupuk Panggonan ing Setu, 3 Juli 2021,  jam 14.00 p.m., ing Üdiker-Huus ing taun 8142 Uitikon.

 
Kontak

Tulisen yen sampeyan duwe pitakonan! We are on your disposal!

info@wkg-ch.org

GRATIS ALLAH PUTRA MUNGKIN FOR ALL

Gusti Allah nunggil karo kita

Musim Natal isih ana ing mburi kita. Kaya kabut, kabeh referensi kanggo Natal ing koran, ing televisi, ing windows shop, ing dalan lan omah bakal ilang. Sampeyan bisa uga wis krungu paribasan, "Natal mung kedadeyan setaun". Crita Natal minangka warta apik saka Gusti Allah sing ora nate teka-teki, kaya sing ditindakake karo wong Israel. Iki crita babagan Immanuel, "Gusti Allah nunggil karo kita" - sing mesthi ana. Nalika badai urip tiba saka kabeh pihak, mula angel dingerteni yen Gusti Allah nunggil karo kita. Kita bisa ngrasakake yen Gusti Allah lagi turu ...

Gereja sing bener

Nalika katedral "Notre Dame" kabakar ing Paris, ana kasusahan gedhe ora mung ing Prancis, nanging uga ing kabeh Eropa lan saindenging jagad. Barang sing ora regane dirusak dening kobongan mau. Para saksi sejarah 900 taun dibubarake ing asap lan awu. Ana sing kepengin weruh apa iki minangka tandha peringatan kanggo masyarakat kita amarga kedadeyan kasebut sajrone Minggu Suci? Amarga ing Eropa papan pamujaan lan "warisan Kristen" saya kurang regane lan malah diidak-idak. Apa sing sampeyan pikirake nalika ngomong babagan papan ibadah? Apa katedral, gereja utawa kapel, aula sing dihias utawa papan sing apik ing alam? Gusti Yesus…

A ati anyar

Pengarang greuhrocer umur 53 taun yaiku Louis Washkansky minangka wong sing pertama ing jagad iki kanthi urip aneh ing dada. Dheweke dilakokno pirang-pirang jam dening Christiaan Barnard lan tim bedah 30-kuwat. Ing wengi tanggal 2 Desember 1967, juru tulis bank umur 25 taun, Denise Ann Darvall, digawa menyang klinik kasebut. Dheweke ngalami cedera otak sing fatal sawise kacilakan lalu lintas sing serius. Bapakne nyetujoni sumbangan jantung lan Louis Washkansky digawa menyang kamar operasi kanggo transplan jantung pertama ing jagad. Barnard lan timnya nandur organ anyar kanggo dheweke. Sawise kaget listrik, jantung wong wadon enom kasebut miwiti ing dhadhane ...

 

MAJALAH "SUCCESSION" MAJALAH «FOKUS YESUS» WKG KURIKULUM

Apa ana prophecies?

Bakal mesthi ana wong sing ngaku dadi nabi utawa sing percaya bisa ngetung tanggal tekane Yesus. Aku bubar ndeleng akun rabi sing jarene bisa ngubungake ramalan Nostradamus karo Torah. Wong liya prédhiksi manawa Yesus bakal bali ing Pentakosta 2019. Akeh penyayang ramalan nyoba nggandhengake warta lan ramalan Alkitab. Kark Barth menehi piweling marang wong-wong supaya tetep teguh ing Kitab Suci nalika ngupaya luwih ngerti babagan jagad modern sing saya owah. Tujuane Kitab Suci Injil Yesus ...

Saka ulat nganti kupu-kupu

Uler cilik terus maju kanthi kangelan. Diwasa munggah, amarga kepengin tekan godhong sing rada dhuwur amarga luwih enak. Banjur dheweke nemokake kupu-kupu sing lenggah ing kembang sing bisa digegel maneh dening angin. Dheweke pancen ayu lan warni. Dheweke ndeleng dheweke mabur saka kembang nganti kembang. Dheweke ngundang rada cemburu: «Sampeyan begja, sampeyan mabur saka kembang nganti kembang, sumunar kanthi warna sing apik lan bisa mabur menyang srengenge nalika aku kudu berjuang ing kene, kanthi sikilku lan mung bisa nyusup ing bumi. Aku ora bisa tekan kembang sing ayu, godhong sing enak lan sandhangane yaiku…

Apa Matius 24 ngandika bab "pungkasan"

Supaya ora ana interpretasi sing salah, luwih dhisik kudu ndeleng Matius 24 ing konteks (konteks) sing luwih gedhe saka bab sadurunge. Sampeyan bisa uga kaget amarga ngerti yen prasejarah Matius 24 diwiwiti paling pungkasan ing bab 16, ayat 21. Ana sing diandharake kanthi ringkesan: "Wiwit wektu iku, Yesus wiwit nuduhake marang para sakabate carane dheweke kudu lunga menyang Yerusalem lan nandhang sangsara akeh dening para pinituwa lan pangareping imam lan ahli Toret lan dipateni lan di bangun ing dina kaping telu." para sakabat katon kaya tes dhasar kekuatan ing antarane Yesus lan panguwasa agama ing Yerusalem. Urip…

 

ARTIKEL «KOMUNIKASI RASA» "ING KITAB SUCI" «Tembung KANGGO GAMPANG»