Ana akeh sing kudu ditulis

481 ana luwih akeh kanggo nulis Sawetara wektu kepungkur, ahli fisika lan ahli kosmologi sing dihormati lan dihormati dening Stephen Hawking tilar donya. Ruang berita asring nyiapake obituari adoh sadurungé nyatakake kanthi rinci babagan matine wong misuwur ing kasus pati wong misuwur - kalebu Stephen Hawking. Saben koran ana loro nganti telu kaca kanthi foto apik. Sing akeh ditulis babagan wong iku dhewe minangka upeti kanggo wong kang riset menyang workings alam semesta lan perjuangan pribadhi marang penyakit nyuda wis banget kaget kita kabeh.

Nanging mati ing pungkasan urip manungsa? Apa ana liyane? Mesthi, iki minangka pitakonan lawas sing ora bisa dijawab kanthi ilmiah. Siji kudu bali saka ing antarane wong mati lan ngomongake. Kitab Suci nyariosaken bilih Gusti Yesus namung nindakaken punika - lan punika minangka pondasi iman Kristen. Panjenenganipun wungu saking seda, nyariosaken dhateng kita bilih wonten kathah kangge nambah kisah gesang kita tinimbang ingkang saged kita bayangaken. Pati luwih mandheg tinimbang terminal. Ana pangarep-arep ngluwihi pati.

Apa wae sing ditulis babagan urip, luwih akeh nambah. Ayo crita sampeyan terus ditulis dening Yesus.

dening James Henderson


pdfAna akeh sing kudu ditulis